Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl jakby spot wyborczy...

Byłem c.ujem
Jestem c.ujem
Będę c.ujem
Taki początek i taki kres
Nie mam odwrotu

Byłam szują
Jestem szuja
Będę szują
Po złamanych przyjaźniach
W górę i w dół

Byłem wredny
Jestem wredny
Będę fałszywy
Inaczej nie umiem
Się więc nadaję

Byłam zdrajczynią
Jestem zdrajczynią
A z każdym dniem nabieram wprawy

Nie mieliśmy sumienia
Nie mamy sumienia
I nie będziemy go mieć
Ono blokuje więc hamuje
Zresztą gdybyśmy je mieli
To przecież nie bylibyśmy
" WYBRAŃCAMY NARODU"

And now cielęta
Pędzić mi owczo do urn!!!

297 709 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • onejka

    28 May 2014, 23:49

    Dobrze przeczytać było po 25 maja ;)

  • M44G

    22 May 2014, 18:49

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.