Menu
Gildia Pióra na Patronite

Los

Byłem bogaczem, który miał wszystko
Miałem emocje i uczucia,
Uczucia i fantazje,
Fantazje i sny.

Los zabrał mi wszystko
Stałem się biedny.
Nie mam serca,
Które kamienne w piersi ciążyło.

Choć los zostawił
Wiarę niezłomną,
I tak ubożeję
Z dnia na dzień.

1220 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
  • 20 November 2012, 20:56

    dziękuję :)

  • czarna mamba

    20 November 2012, 09:03

    cos w nim jest:)skoro sie zatrzymalam:)milego

  • 19 November 2012, 22:39

    Tyle smutku w każdej myśli...
    Życzę wydarzeń, które znów pobudzą do marzeń,
    dodadzą radości w codziennej ducha błogości:)