Menu
Gildia Pióra na Patronite

Carcinoma pulmonis

Była wiosna - 2016
Martwe części moich tkanek
Zaglutynował kwaśny dym

Puls chyba wzrastał
Nie wiedziałem dokąd idę
Przede mną czerwononiebieskie światła

Dźwięk werbli
I pogardy krzyk
Chciwy Tanat
Żąda zapłaty
Za addenum
Mojej niewinności

1815 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
  • Papużka

    24 May 2016, 22:22

    Dobre