Menu
Gildia Pióra na Patronite

(Bez) kropek?

Byłaś szaleństwem
Gorącem piekielnym
Byłaś radością
Studnią bez dna

Ogółem wszystkim
Całkowitością
Tak jakbyś…
Rozsypałaś się
Jak talia kart
Bez ASA
Bez znaczenia
Jak same domino
Co kropek nie ma
Obrazek z puzzli
Lecz na klej ułożone

W kim jest wina?
Lub też, w czym?
Kto ten sprawił czyn?
Co zepsuło to, co dobre?

Nikt i nic odpowiedzi nie zna
Ale jaka w tym rola ma?

https://www.youtube.com/watch?v=z61PndCnUIE

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • sprajtka

    11 June 2016, 17:05

    ;)

  • M44G

    11 June 2016, 16:14

    Życzę miłego popołudnia i smacznej kawy.

  • sprajtka

    11 June 2016, 15:53

    Ciekawy

  • M44G

    10 June 2016, 21:22

    A więc Dario słodkich i spokojnych snów.

  • 10 June 2016, 21:20

    bardzo ładny wiersz!, przez takie i inne nie można zasnąć...