Menu
Gildia Pióra na Patronite

Byłaś dla mnie sensem życia
Miłością Cie darzyłem ogromną
Byłaś źródłem szczęścia
Gwiazdą najpiękniejszą
Straciłem to co miałem
To co najcenniejszym uważałem
Dziś życiem się męczę
Wiem że Ciebie już nie będzie
A ja rozdarty siedzę
I czekam aż śmierć po mnie przyjdzie...

4787 wyświetleń
34 teksty
1 obserwujący
  • RozaR

    6 October 2014, 22:21

    Eeee przesadzasz - za parę lat sam to powiesz.