Menu
Gildia Pióra na Patronite

przecież była

Była piękna
piękna w jego oczach
od chwili kiedy ją zobaczył
słońce wypełniło niebo
taką piękną
zatrzymał w snach
przyszła jesień zima i wiosna
to był zły czas
powiedział jej wszystko
to co tak wyraźnie widział
choć tęsknił
nie ufał całkowicie nigdy
teraz już
nie będzie wolny
wiedząc o miejscu w jej sercu
zapamięta chwile które dzielili
aby pozostało to tak piękne
jak ją kochał

16 czerwca.

Z dedykacją na Twoje urodziny.

https://www.youtube.com/watch?v=uS3G7HzDjmY

3099 wyświetleń
52 teksty
19 obserwujących
  • Aquarelle

    16 June 2013, 00:50

    :-)

  • Aquarelle

    16 June 2013, 00:08

    :-) dobranoc.

  • misiek45

    16 June 2013, 00:06

    Piękny wiersz Aquarelle choc z nutką smutku,świetnie dobrana piosenka -pozdrawiam milutko na dobranoc:)