Menu
Gildia Pióra na Patronite

Byłam tam wczoraj
szepty przeszłości
znów
mąciły spokój
twój uśmiech
patrzył na mnie
z marmurowej płyty
znicz pamięci
dopalał się resztkami sił
a ja stałam
podpierając się wspomnieniami
by nie upaść
na zimny marmur
który pochłonął
twe ciało

4098 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
  • Bogdan Z

    30 June 2010, 16:12

    dość ciekawa treść :)