Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeszłość - uzależnienie

Byłam na odwyku wyszłam niewinna i kochająca
czemu wstrzyknąłeś mi znów to świństwo nie umiem się przed tym bronić
znów ginie we mnie światło pojawia się to co kochasz

Pobaw się obwiń mnie i zabij
zawsze masz kiedy chcesz porywasz mnie i robisz pranie mózgu
zagraj ze mną obwiń za wszystko i zabij

Czuję się znów taka chora i naćpana złem które mi dajesz w pudełeczku ze wstążeczką jesteś jak diler który wciąż podnosi ceny
moje ciało poddaje się tobie choć umysł się broni

Pobaw się obwiń mnie i zabij
zawsze masz kiedy chcesz zwabiasz mnie i dajesz mi truciznę w cukierku
zagraj ze mną obwiń za wszystko i zabij

Proszę ocal mnie krzycz moje imię wyrwij mnie z letargu uzdrów mnie znów moja miłości nie pozwól mi upaść

3068 wyświetleń
29 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!