Menu
Gildia Pióra na Patronite

` Byłam blada,
na całym ciele czułam gęsią skórkę.
Drżałam.
A wszystko to spowodowane było tylko,
Twoją nikłą obecnością w mym szarym życiu.
Odezwałeś się do mnie.
Zarumieniłam się,
a w żyłach automatycznie odżyła krew.
To było dla mnie jak sen.
Krótka rozmowa:
` Cześć, cześć.
` Hej, hej.
` Może wyjdziesz dziś na spacer ?
` No okej. :)
I już.
Tyle wystarczyło,
by moje życie diametralnie się zmieniło.
Byś zabrał mi mą życiodajna siłę,
i odchodził z nią.
Nawet nie wiem na ile.
Dni dłużyły się jak w piekle,
a ja zaczynałam coraz bardziej cierpieć.
Kiedy nagle wracałeś jak gdyby nigdy nic,
i znów pozwalałeś w raju swego ciepła żyć. ♥

4570 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących