Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Być z kimś, z kim w słoneczny dzień
Słońce ogrzewa podwójnym blaskiem
Być z kimś, przy kim największe kałuże
Wysychają od ciepła naszych uczuć
Być z kimś, kogo uśmiech
Działa jak trutka na wszelkie smutki
Być z kimś, kto nie boi się
Wycierać cudzych łez

I wiedz, że być z tym kimś
To być z Tobą

___________________
Pawłowi

E.

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • Myffa90

    29 September 2010, 22:08

    Dziękuję Wam dziewczynki.

  • 29 September 2010, 20:08

    Cudowne,
    prawdziwe,
    lekkie
    romantyczne,

    zasłużony plus

  • motylek96

    29 September 2010, 19:50

    Emi ,Paweł może być dumny

  • Myffa90

    29 September 2010, 18:28

    Hi hi, co tak spiskujecie?

    *Dziękuję wszystkim :)

  • IBELLA

    29 September 2010, 17:33

    To pogratulować :)

  • IBELLA

    29 September 2010, 17:12

    Szczęściarz :)

  • Nika789

    29 September 2010, 13:10

    śliczny wiersz. taki delikatny i niewinny...bardzo mi się podoba !
    + : )

  • Myffa90

    29 September 2010, 09:28

    Mało oryginalne, przepraszam, ale dedykowane...