Menu
Gildia Pióra na Patronite

chciałabym.

być Julią i umrzeć
z miłości
wiesz? to mogłoby być

takie proste

146 998 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • fyrfle

    27 July 2016, 08:22

    Ta samotność zabije każdy związek w końcu.

  • 27 July 2016, 06:51

    Witaj,

    yestem - czytasz w myślach. Znowu.
    Pozdrawiam.

  • 26 July 2016, 16:59

    Zbyt proste. Trudniej jest odmrozić sobie uszy w taką pogodę. ;)
    Masz rację, samotność jest zmorą ludzi, którzy więcej czują, bez względu na przynależność... związkową. ;)
    Pozdrawiam. :))

  • 26 July 2016, 13:55

    Męża to mam i już drugi raz będę wychodzić za niego za mąż. A kochanek... to kwestia moralności.
    Natomiast samotność - to rzecz wszystkich, i tych samotnych, i tych w związkach.

  • fyrfle

    26 July 2016, 13:52

    Wśród siedmiu miliardów, znajdziesz dziesięcioro, z których wybierzesz męża i kochanka, a czasem nawet tego jedynego, tą jedyną. Bywa, że sam przyjdzie, warto chociaż uprawiać zaangażowaną samotność.:)

  • 26 July 2016, 13:31

    dzień dobry,

    kochać? tylko kogo.

  • fyrfle

    26 July 2016, 13:26

    Pewnie tak, lecz umrzeć zawsze łatwiej niż żyć, ale to też nie jest prawdą. Zostaje więc kochać.