Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

na dotyk myśli

blisko być i aż tak daleko
daleko że wzrok nie sięga
tylko świadomość pojawi się czasem
i tylko czasem na chwilę spłynie
że choć jesteś to jakby cię nie było
to więcej i może tyle tylko
odcisk na pamięć za krótki
choć była to miłość

https://www.youtube.com/watch?v=KyAGYmcsHQc

3099 wyświetleń
52 teksty
19 obserwujących
  • Moreno

    30 September 2013, 22:36

    Pod koniec żałowałam, że to już koniec ;)

    od Fergus
  • Aquarelle

    5 September 2013, 23:38

    Dziękuję za odwiedziny i pozostawienie komentarze.

  • Aquarelle

    2 September 2013, 11:46

    Dziękuję Aguniu za ciepłe słowo.
    Za pan brat z jesienią, która niebawem nadejdzie.
    Sentyment :-)
    Pozdrawiam.

  • misiek45

    2 September 2013, 11:41

    Spodobał mi się Twój wiersz Aquarelle,jest taki rzeczywisty i to prawda że czasem wydaje nam się że mamy kogoś na wyciągnięcie ręki a w rzeczywistości jesteśmy zbyt daleko od siebie -pozdrawiam cieplutko Ciebie i Iwonkę w ten zimny dzień:)

  • Aquarelle

    2 September 2013, 11:34

    Doświadczenie, podobnie jak rozczarowanie czasem przynosi korzyści człowiekowi.

  • I.Anna

    2 September 2013, 11:24

    dla mnie dobrze

  • Aquarelle

    2 September 2013, 11:19

    Dobrze i niedobrze. Każdy inaczej ocenia swoją przeszłość.
    Pozdrawiam.

  • I.Anna

    2 September 2013, 11:15

    a doświadczyłam , bardzo prawdziwe i dobrze, że już za mną
    pozdrawiam :)