Menu
Gildia Pióra na Patronite

Burze szalały, wiatry hulały
Drzewa z własnej woli upadały
Owady powariowały i kąsały

Słońce zaszczute krzykiem
Bało się wyjść z ukrycia
Nawet z tarczą jaką jest tęcza

Po co było nam to wszystko?
Kiedy powstała ta przepaść?
W którym momencie zgasły gwiazdy?

Nawet kwiaty płakał
Kiedy się z nami żegnały
Nasza miłość była ich wodą niezbędną do życia…

3188 wyświetleń
43 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!