Menu
Gildia Pióra na Patronite

Burza

Burza chmury dosiada
I batem trzaskając pogania
Jak kowboj na stepie
Whisky spragniony
Krowy ostro popędza
Aż woda
Strugami się leje
:-)

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!