Menu
Gildia Pióra na Patronite

...niebieskie migdały

bujasz na horyzoncie słów
z głową w chmurach
po kolana w myślach

czytasz między wierszami
szukając tych najważniejszych
ukrytych tak zmyślnie

z duszą po dziurki w nosie
podjadasz niebieskie migdały
jedną nogą w obłokach

chcesz, by słowa miały sens ?
nie zamykaj serca... to je spotkasz.

…by niebieskie migdały - sens miały
…zejdź z chmur na ziemię
…tu czeka Cię... spełnienie.

22 301 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • 20 June 2011, 11:45

    ...już bez kropki ;)
    ...pozdrawiam :)

  • Leszed

    20 June 2011, 09:20

    po co ta kropka w tytule?

  • 19 June 2011, 22:37

    ..i "smacznego" Joasiu ;))

    Jak zawsze..ciepło pozdrawiam :))