Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uwięziony

Budzik
Dźwięk
Zniewolony przez czas
Tortura dotyka mnie jak brak przyjemności
Błagam,ale on robi to dalej
Uciekam
Symbol jest bliski
Skaczę
Widzę w sobie człowieka
Nadal czuję ptaka
Dotykam serca
Jesteśmy zgodni
Lecę
Uderzam
To zależy od mojego smaku
Czuję odrębność
Widzę muzeum
Poczuwam się
Wyczuwam zbieżną radość
Rana dotyka moich ust
Wznoszę się
To zależy od tego jak czas przedstawi mi moje życie i nadchodzące wiadomości
Całuję
Żegnam, ale nadal trzymam

932 wyświetlenia
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!