Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak

Budzić się
Budzić się nadzieją
Kąpać w szczęściu
I jeść miłość

Oddychać dobrem
Wydychać lekką gorycz życia
Iść chodnikiem wspomnień
Wracać drogą planów

Pić krople sprawiedliwości
Uczyć się codziennie mądrości
Żyć z marzeniami w zgodzie
Podać rękę dumie na łożu śmierci

Tak żyć
Żyć tak
Byś sam nie żałował
Nic

4722 wyświetlenia
43 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    22 February 2017, 16:37

    Dobry tytuł

  • Cris

    22 February 2017, 14:14

    Pragnieniami zapisany, wymowny.
    :)