Menu
Gildia Pióra na Patronite

brutalność (nie)emocji
przewijające się jak kadry
pomieszanie nicości z
grabieżą uczuć bliskości

(nie)umieranie wśród ludzi
ukrzyżowanie wyrwanej duszy
i stałam się ulicznicą
pragnącą niepamięci życia

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!