Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brak

Brakuje mi ciebie
brak mi twej obecności
brak mi twego uśmiechu
i brak mi twojej miłości

Brakuje mi dźwięku twego głosu
dotyku rąk...ciepła oddechu
brak twoich pocałunków
podkradanych w pośpiechu

Brak wspólnych chwil
spędzanych we dwoje
brak mi tego wszystkiego
kochane serduszko ty moje

Gdy jesteś obok
nie brak mi niczego
nie musisz mnie pytać
wiesz dobrze dlaczego

7964 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
  • marka

    2 April 2012, 21:27

    Wiersz jak poezja śpiewana.
    Ma w sobie uczucia.