Menu
Gildia Pióra na Patronite

brakło słów
więc obliczę
deltę dla dusz
człeków tych

rozum do kwadratu...
odjąć cztery
serca skrawki...
razy czynów garstkę
i słów krocie...

cóż to wyszło?
aż brak... liczb!

to się jednak chyba czuje

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący