Menu
Gildia Pióra na Patronite

Retrospekcja

Boże...po co żyć,
gdy mam przebaczyć
Na krzyżu nie ma odpuszczenia
Nie nie ma ofiary i poświęcenia
Jest tylko cierpienie

Jezu pomóż mi cię pomścić
Niech będę twoimi dłońmi
Które niosą miecz

Niech cierpienie trwa
Tych co zadali mi ból
Tych, którym bardziej się chce
Czemu mają więcej sił...?
I tych co dostali talent więcej

Nienawidzę tego świata
Bo jest inny
Niż ja chcę

Zamknąłem drzwi
Zasłoniłem okna
Widzę tylko swoje mury

Widzę nienawiść tam
Gdzie czują, myślą inaczej
Czemu nie cierpią
Choć w połowie jak ja?

Prawda...
Za prawdę powiadam wam
Nadejdzie przebudzenie, przejrzycie
Gdy wydłubie wam oczy
I wstawię tam swoje

Amen

103 384 wyświetlenia
1203 teksty
141 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!