Menu
Gildia Pióra na Patronite

OŁTARZ

Bożą PRAWDĄ zbawienia roztargniony
idzie przez zamętu zawieruchę
nowy Archanioł stu czterdziestu czterech

tysięcy proroków
podziałka na niebo i ziemię
pozostaje mimo wszystko tajemnicą

Nowe Jeruzalem

nierządnica wielka i zamęt chaosu
media
sekta religie dziwactwa

pozostający filozof swojej pozytywki
łka pieśni rozterek o Prawdzie

pojęciem względnym otoczony
wołam i krzyczę za miliony
o niczym
kantem słowa wzruszon
kruszący młode serca poruszam

Bóg Anioł z Prawdy Świętej
dany na okup win

416 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • .Rodia

    9 August 2014, 13:42

    niezły/a jesteś w pisaniu

  • RozaR

    15 July 2014, 16:41

    A o czym to jest ?