Menu
Gildia Pióra na Patronite

Boję się

Boję się
Zamglonej przyszłości
Jaka ona będzie?
I czy w ogóle będzie?
Boję się jutra
Jutro będzie trudne
Pełne smutków -
Jak dziś
Tego dziś już się nie boję
Dziś minęło
Dziś to prawie jak wczoraj
A wczoraj to już przeszłość
Zostało jutro.
Boję się...

2695 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
  • awatar

    1 March 2013, 19:17

    uderza staranność ortogaficzna i słowikowa