Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach z miłością nie może iść w parze

boję się wszystkiego
boję się dla Ciebie być

(płomieniem co rozświetli mrok)

szukam sensu wszystkiego
szukam Cię wiecznie
tak jakbyś był mi niezbędny
jakbyś tworzył mą wieczność

dotykam Cię w snach
w myślach tworzę scenariusze
gdzie wszystko ma inny smak
gdzie się splatają nasze dusze

czytać chcę Cię jak księgę
chłonąc wiedzę wytrwale
czuć smak twoich ust
na ramieniu kłaść się ospale

chcę być, chcę czuć
być częścią twego świata
lecz boję się znów
a ten strach mnie przytłacza

531 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • 5 May 2016, 05:57

    Całkiem uroczy

  • Cris

    5 May 2016, 01:20

    pragnieniami pisany...los w w własne ręce trzeba wziąć...
    pozdrawiam :)