Menu
Gildia Pióra na Patronite

strach

boję się starości
o przychodzi z pasemkiem
siwych włosów

boję się poświęcić
w imię miłość
dać się zamknąć
w złotej klatce

gdy patrzę w twoje
roziskrzone oczy
uśmiechnięte dołeczki
zżera mnie strach

że to może wiecznie trwać

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!