Menu
Gildia Pióra na Patronite

dlaczego czekam ?

boję się snów
choć nie są koszmarami

w nich jesteś ty
i piasek pod stopami
niemy mew krzyk
w filmie bez dźwięku

boję się łez
w poduszkę wsiąkających
i poranków
oczu podkrążonych

czemu więc czekam
aż mrok zapadnie ?

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Sylwia Friday

    18 April 2012, 22:09

    piękny...