Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach strat

Boję się śmierci, boję się utraty
-doczesności.
Boję się nieznanych zaświatów miejscowości.
Cenię życię jak nic innego. Cenię
-podarowane mi chwile.
Cenię ziemski przystanek.
Nawet jeśli jest on na chwilę.

3136 wyświetleń
39 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    23 February 2012, 20:05

    Ludzie zawsze zastanawiali się
    nad tymi sprawami,
    Ciekawe podejście do zagadnienia.

  • słoneczniki

    23 February 2012, 18:39

    I nic tylko lub aż... Carpe diem...