Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś tlenem

Boję się ,długo już nie widzę Cię
po dniu nastaje noc ,po nocy dzień
boję się, za dużo sekund w chwili jest
za bardzo ciągnie się ,każdy dzień.

Słabo mi ,nie widzę sensu chwil
nie czuję serca bicia ,odeszły wszelkie chęci życia
Gdzie jest azot ,gdzie jest tlen?
Gdzie odszedł każdy nasz wspólny dzień
Którym tak wdzięcznie oddychałam
w każdej chwili złej.

639 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!