Menu
Gildia Pióra na Patronite

Egipski sen..

Bo ja tak najbardziej na świecie to do łóżka się lubię położyć..
zamknąć oczy..myśli koić..
głowę pod kołdrę włożyć..
na pustyni snu wielbłądy tęczą poić..
złotym pyłem złote piramidy wznosić..
w burzy piaskowej na skrzydłach się unosić..
życiem beduina pożyć..
szaty faraona włożyć..
myślą kapłana być..
i snem egipskim żyć..snem żyć..

13 667 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • zlo282

    21 January 2013, 18:39

    dziekuje pozdrawiam

  • awatar

    21 January 2013, 18:38

    ładne
    pozdr.