Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknię za Toba

Samotność w sercu schowana
Samotność z barku Ciebie kochana
Stęskniony za twoim dotykiem
Za całuskiem i twoim językiem
Za czułością i pieszczotami
Za usiechem i twymi rękami
Za dotykiem Twego ciała
Poprostu za Tobą mała

50 967 wyświetleń
204 teksty
16 obserwujących
  • marka

    18 June 2012, 11:50

    Po prostu miłośnik wzdychający.
    Lubię wiersze w takim klimacie, to aż miło się czyta, kiedy
    ludzie się tak kochają, za sobą tęsknią.