Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bóg dał mi rozum i serce
Gdy przyszedłem na świat
Ludzie podziwiali rozum
Lecz serce kazali zabić

Dziś nie krzycz na mnie
Gdy sobie w kącie płaczę
Ja tak bardzo chcę
Pobyć trochę człowiekiem

Te parę łez
Zmywa ze mnie brud
Który osiada
Gdy wychodzę na świat

Po dniu przychodzi noc
Cicho tak
Że słyszę serca bicie
Nie krzycz, gdy słyszę
Jak spadają łzy

Czasem mam piękny sen
Na mojej piersi ty
Słyszysz to co ja
Melodię spadających łez

103 371 wyświetleń
1203 teksty
141 obserwujących
  • piórem2

    7 February 2019, 20:12

    Przyjdę i będę trzymać białą hustę na wszelki wypadek i czy to będzie krew czy pot, będę tam

  • szpiek

    7 February 2019, 20:10

    Wobec takiej recenzji nie pozostaje mi nic innego, jak wyzywać na pojedynek w samo południe na opuszczonym serwerze na pistolety w Counter Strike ;-)

  • 7 February 2019, 18:27

    Quurcze, recencja RozaR-a jest właściwie prawie, jak Nobel... :))

  • RozaR

    7 February 2019, 13:05

    Zgadzam się ze sobą .
    Lecz serce kazali zabić--- grafomania totalna
    Gdy sobie w kącie płaczę - dziewczynka pisała - ręce opadają
    Łzy zmywają brud -
    Po dniu przychodzi noc
    Słyszę jak spadają łzy
    Melodia spadających łez

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ratunkuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ten wiersz niszczy wiarę że człowiek dąży do piękna .
    Dawno nie czytałem coś równie tępego

  • 6 February 2019, 21:20

    Zgadzam się z Bożenką.
    Pozdrawiam. :))

  • RozaR

    6 February 2019, 21:13

    Autorze przeczytaj jeszcze raz .

  • piórem2

    6 February 2019, 12:44

    wiersz z tych zaangażowanych, fajny