Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Bogactwo zapachów i barw
wiosna niesie nam w darze.
Dotykiem ciepłych warg
wiatr muska mnie po twarzy.

Samotność tylko wokół
jest taka pusta...
I łza w oku,
że to nie Twoje usta...

2131 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • Pytia

    30 March 2011, 22:26

    urocza tęsknota...ogrom uczuć w paru wersach

  • giulietka

    30 March 2011, 15:19

    Rozmarzyłam się... ;)

  • Seneka 18

    30 March 2011, 14:28

    Ależ piękny wiersz...