Menu
Gildia Pióra na Patronite

NieRys Widzenia

Blisko - Daleko
Tu, Tam,
Wszędzie...
Ówdzie widzę
postać Twoją...
Obok
choć wcale
nie
istniejesz...odległy...
Jednak Gdzieś
jesteś
wyraźnie...

(lecz Gdzie - nie wiem...)

6395 wyświetleń
65 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!