Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczyma Miłości.

Blask słońca w twoich oczach.

Szum traw falujących na wietrze.

Twoje ciepłe dłonie wplecione w moje.

Zapamiętam na zawsze.

I gdy już odejdziesz.

Słońce, trawa i ciepło.

Pozostaną by przypominać mi ciebie.

6269 wyświetleń
18 tekstów
1 obserwujący
  • Julka 10

    17 November 2011, 20:40

    Zgadzam się wyjątkowo...ujmujący wiersz...!!

    Brawo :):)

  • Adnachiel

    17 November 2011, 17:42

    Przepiękne.