Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rausz Samotności.

Blask monitora
który oświetla ogarniającą ciemność
czas wstać
postąpić kroku
poczekaj...
tam oczy mroku

Idę
nie zważając na farbę
czarną farbę samotności
tulę Cię, Miła
chociaż jesteś powietrzem
nie uchronisz się przed moim uściskiem ramion

Pustka w głowie
niczym owej ciemności pokój
żal czegoś
bycia Twojego
pretekstu do zapalenia świecy
lampki wina...

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    17 December 2013, 18:54

    Ale wystarczy trochę się napić :)

  • MyArczi

    14 December 2013, 23:43

    ostatnia strofka lepsza od całości