Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

Błądzę pomiędzy Twoim uśmiechem a moją naiwnością
Duszę się każdym dniem z Tobą a dniem bez Ciebie umieram
Moje oczy chcą Cię widzieć
A jednocześnie cala na siebie krzyczę
Bo jak można być taką popieprzoną masochistką
Kiedy każda myśl o Tobie
Odrywa kawałek mojej skóry
Kiedy nawet krew zna pojęcie smutku
I cała mnie przepełnia
Staram się trzymać pion
idę wciąż prosto i dźwigam uśmiech na twarzy
Tylko moja dusza kuleje
Między kolejnymi oddechami

5989 wyświetleń
63 teksty
8 obserwujących
  • krysta

    26 November 2014, 00:18

    wzruszający...
    pozdrawiam nocą :)