Menu
Gildia Pióra na Patronite

ocean wspomnień

błądząc w poszukiwaniu
brzegu, przystani
tonę w błękitnym oceanie

chwytam kotwicę
co życzliwy ktoś rzucił
w ocean mój wspomnień
myślę- to już koniec, przeżyję

lecz idę na dno razem
z kotwicą

1446 wyświetleń
16 tekstów
1 obserwujący
  • marka

    7 November 2011, 20:17

    Takie symboliczne dzieło.