Menu
Gildia Pióra na Patronite

[znikam]

blady świt
jak zbłąkany pies
szukam siebie
zagubione ja
na pustyni twoich pieszczot
i słów
tworzących labirynt
bez mapy i nici Ariadny
błądzę we mgle uczuć
znikam
daj wszystko lub odejdź
póki jeszcze jestem

159 499 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 22 October 2010, 12:24

    :))))) dzięki :))))

  • 22 October 2010, 09:28

    miło "słyszeć" :)

  • Nika789

    22 October 2010, 09:04

    ładne. lubię. bardzo +++