Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

Blady księżyc zagląda zalotnie
przez opuszczone rolety
oświetlając półblaskiem
dwa nagie ciała
w warkocz splecione
falujące na pościeli
wyczekujące spełnienia
drgające powietrze
przesycone namiętnością

oblany rumieńcem
zapala gwiazdy na Niebie
jak fajerwerki
opadają drobinkami na rozgrzane ciała
coraz bardziej zwarte w tańcu
u bram raju witają

dziś zazdrosny pójdzie spać
jutro znowu będzie zaglądał
zza gwiazd

Kochanemu ... N ღ

7.07.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=SwL9vOBxeXY

55 891 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • to_tylko__ja

    16 April 2021, 21:05

    No coś pięknego! 🤗🤯🤭

  • Cris

    9 July 2017, 10:04

    I tak do wielu okien, oj na podgląda się... ;), b. ładny.
    Pozdrawiam Malusia :))

  • Naja

    8 July 2017, 01:10

    Podglądacz jeden. Też tak by chciał... :-)))

  • 8 July 2017, 00:09

  • fyrfle

    7 July 2017, 12:01

    Taaa, fajerwerki codzienności i nim się człowiek obejrzy jest anatomią miłości i piękna.