Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wartość życia

biegnę
aby być daleko
od siebie samej

zaplątać się
w pajęczynę
wiecznego snu

i walcząc usnąć
w księżycowej mgle

przepraszam
istnienie

nie obraź się na mnie
chcę spać
powiązana życiem
do końca świata

nie boję się czarta

a ty
o śmierci
zagramy w otwarte karty

ukarzesz granice
za życie

wiem przegrasz ze mną
bo jestem rajską Ewą

nie straszna mi pokusa
wiara jest ważna

odwaga jest pomstą
za miłość
która zwycięży tchórzy

gra warta świeczki

o zgubna śmierci
zabierasz ciało

ale nigdy
nie zdobędziesz
duszy

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    25 September 2015, 23:19

    Miło mi was gościć u siebie, dziękuję ze jesteście ze mną

  • nicola-57

    25 September 2015, 21:26

    hmm..., bdb
    dobranoc :)

  • Malusia_035

    25 September 2015, 10:55

    wzruszający i daje do przemyślenia ...

    Pozdrawiam Serdecznie Jolu :))

  • aloya

    23 September 2015, 23:30

    Dziękuję

  • Cris

    23 September 2015, 12:10

    zatrzymujesz.
    pozdrawiam.