Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piekło z wyboru

Białym kocem czarnych róż
otulony cichy płacz
pośród jęku płonących mórz
utopiony bezdenny żal
Syk węża błyszczącego złotem
język ognia smoczych płuc
i nikt nie wie co będzie potem
i nikt nie wie co będzie już
Siedem zniszczonych przez ogień kościołów
Siedem marnych kupek popiołów
i już do końca tak mamy żyć?
żyć?
Może być tak, że kiedyś się zmieni
może ktoś wstąpi z nieba do ziemi
a może to ludzie powinni się zmienić
może...nie, to za trudne, nie

4.11.2009

5582 wyświetlenia
30 tekstów
4 obserwujących
  • danioł

    25 November 2011, 20:27

    nie podoba mi się
    słabe

    ale każdy kiedyś kiedyś był słaby

    marne