Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez tytułu ...

białe piórko
jak śnieg
niczym biała szata
niewinność

jeszcze w uszach brzmi strzał

białe piórko
i kropla krwi
ktoś krzyknął
a może

posłuchaj jaka cisza
i niebo
błękit bez skazy

159 240 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    3 March 2016, 13:43

    To jest cudne, nie potrzebny tu tytuł.