Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezsenne noce
sny uwięziły

czuwać kazały
gdy księżyc zawitał

by nie przegapić
deszczu myśli
z nieba spadającego

co marzeń spełnić
nie chce
nie zdoła...

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!