Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezsenność chodzi po mojej ulicy

bezsennej nocy szeptanne sekrety
są bezpieczne, niczym kamień w wodzie

i nie szkodzi, że nieraz bywa mało przyjemna
przecież tyle ma tajemnic

tak często widzi ruiny życia człowieka nad krawędzią
z walizką pełną zwątpienia

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    17 November 2013, 20:31

    dziękuje, spokojnego wieczoru życzę

  • eskimoska86

    17 November 2013, 20:19

    ''Stary''( nie czepiam się wieku) dobry Motylek się nam kłania, pięknie! Zbieram...

  • motylek96

    17 November 2013, 20:17

    Adam, czy ten uśmiech oznacza, iż wiersz nie jest taki zły?

    pozdrawiam