Menu
Gildia Pióra na Patronite

***


bez obietnicy jutra,

cała Ty…

zgubiona wieczność
złożonych spraw,
w jednej myśli

głębia zielonych oczu,
w ulotnych barwach
jesieni

kilka słów,
na krańcu świata
spontanicznie napisanych

w uścisku
niezaplanowana tęsknota

z Tobą, każda chwila
jest doskonała

8402 wyświetlenia
97 tekstów
7 obserwujących
  • Cris

    26 November 2016, 23:55

    pięknie, wymownie