Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez miłości…

Bez miłości serce
Sam mięsień
Same żyły i mięso

Pompa, co krew
Z tlenem dostarcza
Ciału umrzeć nie daje

A samo umiera w bólu
Napełnione krwią
A usycha w tej męce

http://www.youtube.com/watch?v=Rg3qGer5NWU

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    17 March 2013, 17:01

    Wzajemnie Krysiu.

  • M44G

    16 March 2013, 20:52

    Dziękuję Beatko. Ładna opinia.

  • Gaia

    16 March 2013, 20:48

    ono pełne jest miłości
    dlatego tak tęsknotę goryczą wylewa
    nie schnie lecz cierpi

    Ładnie :)