Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez miłości
bez ludzi
bez nas

słysze skowyt
unoszonych dłoni
skulone od zła
zmarnowane minuty
zepsutych myśli
głodnej tęsknoty

zaprzepaszczone nadzieje
pyły jutra
rozwiane wiatrem
żalu

zagubione umysły
serca bez serc
zamkniętych oczu
głuche rozmowy

pożegnanie ostatnie
kolejny dzień
ściany
malowane słońcem
schowany cień
kurz uczuć
starych jak
wczorajsze słowo

zanurzony w myślach
wbity nóż
zgubione klucze
wymienione zamki
zimny dotyk
czerwonych ust
spleciony warkocz
zapominaniem

a
oczy malowane
tuszem czarnych
łez

♥ ♥ ♥

nie ma Ciebie, nie ma mnie. Świat nie istnieje, skończył się !

16 706 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
  • marka

    24 May 2011, 08:42

    Tekst rozbrajający, fajne metafory a szkielet wciągający, ale słowa:

    skulone od zła
    zmarnowane minuty

    Pięknie napisane.