Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezkresny smutek w mej duszy zagościł
Choć wiosna za oknem rozkwita
Sens życia już dawno mnie opuścił
I nawet się ze mną nie wita
Tak bardzo obca wśród ludzi
A znamy się przecież od dawna
Samotność mi się nie nudzi
Dobrze że nie jestem sławna
W sercu tęsknota zamknięta
Lecz nie wiem komu oddana
W swoim świecie zaklęta
Przez życie idę sama

38 488 wyświetleń
228 tekstów
15 obserwujących
  • DarkLady

    16 May 2015, 22:09

    Przepisujac z kartki popełniłam błąd bo było. "w swoim świecie zaklęta" nie zauważyłam tego...

  • zapach_bzu

    16 May 2015, 12:03

    Podoba mi się :)
    Ale jeśli mogę mieć jakąś sugestię, to ja bym zmieniła na: W sercu tęsknota ZAKLĘTA.
    Tak, żeby po prostu nie powtarzało się dwa razy słowo 'zamknięta' :)
    Pozdrawiam.