Menu
Gildia Pióra na Patronite

BEZE

...Beze cukru i glutenu
A powietrze beze tlenu

Nie ubijesz dobrze głodu
Jak posolum beze sodu
Z papirosów tyż nic ni ma
gdy pociungniesz beze dyma
Ale nic sie nie urodzi
Tymu co we gumie (w)chodzi
Nie odegro num kurantów
Zespół beze muzykantów
Choćby chcioł nie zrobi kupy
Tyn co bedzie beze d...upy
Mówić może tyż o fikcji
Pojszczymurek beze mikcji
Z balu ni ma przyjmności
Kiedy bal jes beze gości
Nie obliczy nic ksingowy
Beze chynci i bez głowy
I nie bedzie menstruacji
Ponoć beze owulacji.
Nic nie wyjdzie ze stosunków
Beze p... i bez członków
Nima mowy o ogładzie
Beze studiów we Kanadzie
Jednak Kajtkim bedzie Kajtek
Zawsze tylko beze majtek

Ale we to nie uwierze...!
Żeby wino było beze...? !

51 604 wyświetlenia
595 tekstów
70 obserwujących
  • Sierjoża

    30 June 2017, 16:50

    Tylko beze mnie nie otfierajta tego wina po taniości Tomek

  • Naja

    25 June 2017, 21:37

    :-)

  • Sierjoża

    25 June 2017, 21:02

    Prosto z mostu beze owijanio we bawełne :)

  • MyArczi

    25 June 2017, 20:59

    "Nima mowy o ogładzie
    Beze studiów we Kanadzie"
    Dziękuję za poprawę humoru; -)