Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez Ciebie nie jest już
jak dawniej
noc zmieniła kolor oczu
i teraz są czarne
a ja tęsknię za iskrami

11 103 wyświetlenia
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    5 January 2016, 00:44

    Wierzę, że kiedyś ponownie ZAISKRZY.
    Pozdrawiam Was gorąco.

  • mill

    29 December 2015, 17:04

    ...dokładnie i ja tak czuje .....ładny wiersz .........

  • Malusia_035

    28 December 2015, 11:36

    takie mi bliskie słowa ...

    Pozdrawiam Ciepło Alicjo :)